Ofisiem un birojiem – Nuova Simonelli Micro Bar

Espresso kafijas automāts offisiem un birojiem Nuova Simonelli Micro Bar. Espresso kafijas automāts Microbar ir pareiza izvēle tiem, kuri meklē īpaši labu espresso kafiju, pat ar nelielu patēriņu. Microbar ir domāts tiem, kuri vēlas perfektu espresso un kafiju, bet ir ļoti maz vietas.

Ja šis nepatīk, tad te un te atkal citi risinājumi. Pieejams ir liels piedāvājums. Atliek tik izvēlēties, ko sirds kāro un to, kas garšo.

Piena pulveris

Piena pulveris ir labākais piena pulveris kādu iespējams nopirkt par naudu. Netici!Atnāc pie mums un pārliecinies pats. Šādu iespēju nodrošina rūpīgi atlasītas sastāvdaļas apvienojumā ar īpašu galveno sastāvdaļu. Piemērots baltinātājs piešķir dzērienam papildus pievilcību. Baltinātāji tiek vai nu pilnībā, vai daļēji izgatavoti uz augu eļļas bāzes. Kafijas baltinātājos augu eļļas saturs ir augstāks. Augu eļļa piešķir kafijai gaišāku nokrāsu un pilnīgāku aromātu. Turpretim tējai nepieciešams baltinātājs ar zemāku taukvielu saturu. Īpašs baltinātāja veids ir kafijas baltinātājs Foam Stable, kas ne tikai mazliet izmaina kafijas garšu, bet arī veido noturīgu un garšīgu putu kārtiņu. Citas īpašības piemīt baltinātājiem  – šis saldenais izstrādājums ir izgatavots no baltinātāja un piena produktiem, un to var lietot patstāvīga dzēriena pagatavošanai vai arī pievienot kafijai, piešķirot tai bagātīgu saldenu garšu.

Ir izstrādāti vairāki baltinātāji, kas piemēroti cietam ūdenim. Tos marķē ar oranžas krāsas etiķeti. Visi mūsu baltinātāji ir speciāli izstrādāti lietošanai kafijas un tējas automātos.

Kakao

Daudzi klienti mēdz izvēlēties iespēju izbaudīt karstu kakao, tāpēc mūsu piedāvātais produktu klāsts nav domājams bez kakao. Mēs piedāvājam plaši pieprasītu dažādu veidu kakao klāstu – no maiga un krējumaina līdz rūgteni saldam. Tā, piemēram, kakao ar melno etiķeti ir raksturīga bagātīga un piesātināta kakao garša. Kakao ar zilo etiķeti ir raksturīga krējumaina un saldena garša, bet kakao ar sarkano etiķeti izvēlas īsti piena šokolādes cienītāji. Pievienojiet kakao nedaudz vaniļas, lazdu riekstu vai karameļu sīrupa, un Jūs varat piedāvāt klientiem eksotisku un uzmundrinošu karsto dzērienu.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website